Thuis

Shanghai Dongwen Industry Co. Ltd.

Een paar woorden over ons
1 2 3 4 5 6 7 8

Shanghai Dongwen Industry Co. Ltd.

De Industrieco. van Shanghai Dongwen, Ltd (Vroeger van de de hoofdbout Stationair Vervaardiging van Shanghai Co., Ltd) wordt gevestigd in financieel centrum-Shanghai van de wereld. Wij pogen de binnenlandse en overzee markten uit te breiden. Met jarenontwikkeling, zijn op onze kwaliteit van producten en onze dienst vertrouwd door onze partners wereldwijd. In het verleden de 15 jaar, de „kwaliteit eerst, de dienst en de innovatie“ zijn altijd ons principe.

 

In 2014, vervaardigen onze nieuwe kleverige nota's centrum – werd stationair de vervaardigingsco. van Jiaxing Huashan, Ltd opgericht. Gebaseerd op onze machine vordert, technologieinnovatie en wetenschappelijk beheer, geloven wij Dongwen u de dienst, beter betere kwaliteit en duurzame innovatie zal aanbieden. Wij verheugen ons op het werken samen met onze mondiale partners om een verse ontwikkeling in de toekomst te beginnen.

 

Ons bedrijf is gespecialiseerd in productie en het verkopen van diverse kleverige nota's die ook verwijderbare zelf-stoknota's kunnen worden genoemd, de nota's van „N“, zakelijke notities. Er is een groep rijk-ervaren beroeps die aan het productenontwerp en de ontwikkeling, productie en marketing meer dan tien jaar werken. Met geavanceerd materiaal, volledige inspectiemethodes, strikte kwaliteitscontrole, zijn onze kleverige nota's in hoogte - kwaliteits zowel huis en in het buitenland. Verder meer, zijn wij enige eigenaar van intellectuele eigendom en speciale chemische formule op deze gebieden en wij ontwierpen ook assemblageproductielijnen door onze eigen ingenieurs.

 

De „kwaliteit, de dienst, efficiency, innovatie“ is ons bedrijfhoofd. Wij verlenen superieure kwaliteitsproducten en de uitstekende dienst om aan de behoeften van cliënten tegen jaren van inspanningen, strikt systeem voor kwaliteitscontrole, positieve en ernstige houding, geavanceerde technologie en non-stop innovatie te voldoen. Wij breiden onze zaken niet alleen in ons eigen land, maar ook in Europa, de V.S., Rusland, Japan en Taiwan en andere districten uit. Onze producten worden goedgekeurd en door de cliënten hoogst geprijst. Aldus bouwen wij verhouding op lange termijn. Elk van onze producten worden bevestigd volgens internationale normen en vele tests zoals EN71, astm4236,963-3, MSDS etc. overgegaan. Onze fabriek heeft ook ISO9001 overgegaan: de kwaliteitsbeheersysteem van 2000 en BSCI.

Bedrijf Details

Grote Markt

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Handelsmaatschappij

Merken : Hoofdbout; Bingo

Aantal werknemers : 200~300

Jaarlijkse omzet : 5 million-8 million

Opgericht Jaar : 2014

Export pct : 90% - 100%

geschiedenis van het bedrijf

Ons bedrijf is gespecialiseerd in productie en het verkopen van diverse kleverige nota's die ook verwijderbare zelf-stoknota's kunnen worden genoemd, de nota's van „N“, bedrijfsnota's. Er is een groep rijk-ervaren beroeps die aan het productenontwerp en de ontwikkeling, productie en marketing meer dan tien jaar werken. Met geavanceerd materiaal, volledige inspectiemethodes, strikte kwaliteitscontrole, zijn onze kleverige nota's in hoogte - kwaliteits zowel huis en in het buitenland. Verder meer, zijn wij enige eigenaar van intellectuele eigendom en speciale chemische formule op deze gebieden en wij ontwierpen ook assemblageproductielijnen door onze eigen ingenieurs.

 

In 2014, vervaardigen onze nieuwe kleverige nota's centrum – werd stationair de vervaardigingsco. van Jiaxing Huashan, Ltd opgericht.

Wij dringen de principekwaliteit aan de eerste, de eerste onderhouden. Wij voerden naar Japan, Europa, Amerika uit en over de hele wereld. Wij verdienden een hoge reputatie in deze industrie en vestigden een lange samenwerkingsverhouding.

bedrijfsdiensten

 

 Wij verlenen superieure kwaliteitsproducten en de uitstekende dienst om aan de behoeften van cliënten tegen jaren van inspanningen, strikt systeem voor kwaliteitscontrole, positieve en ernstige houding, geavanceerde technologie en non-stop innovatie te voldoen. Wij breiden onze zaken niet alleen in ons eigen land, maar ook in Europa, de V.S., Rusland, Japan en Taiwan en andere districten uit.

 

Bedrijfteam

 

 

CONTACT

Adres: Zaal 603, die 5, Lingkong SOHO, Jinzhong-Road 968, Changning-District Shanghai, China bouwen

Factory Adres:Blok 1-4, No.10 KaiFaQu RD, HuiMin-Straat, JiaShan-Provincie, ZheJiang, China

  • Tel.:86-21-33676799-8009
  • Fax:86-21-33676799-8006
  • Werktijd:8:30-17:00
  • Contact Persoon: Ms. Sarah
  • Mobile Site